Quel est l'objectif de Calsina Carré Services ?

En un context europeu de falta d’infraestructures perquè els transportistes puguin exercir la seva professió amb dignitat i garantir el compliment de la normativa, és necessari un compromís per part de les organitzacions que constitueixen el sector, per a millorar les condicions de treball dels conductors. I així és com neix Calsina Carré Services. L’empresa de transport i logística Calsina Carré ha decidit obrir les seves instal·lacions a conductors externs. D’aquesta manera pretenem millorar la qualitat de les pauses dels conductors professionals amb una àmplia gamma de serveis, en un entorn segur i protegit. El nostre valor afegit és que ja som operadors de flota i molt coneixedors de les necessitats del sector.

Calsina Carré Services és un centre translogístic estratègicament situat en el Corredor Mediterrani, a 15 quilòmetres de la frontera francesa i prop de Vilamalla; futura zona intermodal i logística de la província.

Per a fer aquest pas, Calsina Carré, que ja comptava amb grans instal·lacions en la seu de Pont de Molins, ha optat per realitzar una inversió extra per a garantir la màxima qualitat de servei. Hem fet un gran esforç d’ampliació d’espais per a disposar de 100 km² equipats amb diferents serveis i instal·lacions, especialment pensades per als conductors i els seus vehicles. Calsina Carré Services disposa actualment de 400 places d’aparcament, i hi ha una segona fase del projecte planificada per a finals de 2023, que preveu una ampliació de la zona d’aparcament juntament amb nous mòduls de serveis.

La gasolinera, que fins ara comptava amb 4 carrils, ha estat remodelada duplicant aquest número per a garantir un fàcil accés i evitar cues. L’estació disposa de gasoil, gasoil A, AdBlue i gasolina i compta amb personal propi per a prestar assistència en cas de necessitat.

La zona habilitada per als transportistes externs està equipada per mòduls, amb tot el que el conductor pot necessitar durant el període de descans del seu viatge: banys, dutxes, servei de bugaderia, consigna, màquines expenedores, wifi i zona de descans.

Calsina Carré Services va néixer amb una clara orientació cap a la seguretat i la qualitat. Totes les instal·lacions estan equipades amb càmeres de videovigilància 24h, barreres d’accés controlat i tot un sistema informàtic integrat basat en codis QR. Totes aquestes millores ens han portat a l’obtenció d’una de les certificacions de qualitat més altes per als aparcaments de camions segurs a Europa: el certificat Gold de pàrquing segur avalat per la UE.

Els serveis pensats per al vehicle també estan inclosos en aquestes instal·lacions, que compten amb un túnel de rentat, la possibilitat d’assistència de pneumàtics i reparacions puntuals, juntament amb la venda d’elements de seguretat i recanvis.

A més, podem oferir tot el suport logístic com a transportista amb 50 anys d’experiència: possibilitat d’emmagatzematge, moviment de mercaderies i fins i tot col·laboracions de transport.

Calsina Carré Services és una gran aposta de futur per part de Calsina Carré, i l’objectiu és continuar creixent i buscant oportunitats de millora en el sector aportant valor, competència i servei.