Innaugurem nou parking amb 200 places adicionals!

Inaugurem nou parking amb 200 places addicionals!

Calsina Carré Services va néixer el 2022 amb l’objectiu de cobrir una necessitat en el sector: la falta d’infraestructures dignes i segures per a transportistes i, en conseqüència, l’escassetat de conductors. Ja fa gairebé un any que el nostre hub logístic rep a transportistes i conductors i els proporciona serveis de qualitat al llarg del seu trajecte, tot prioritzant els més alts estàndards de seguretat: parking vídeovigilat, gasolinera, túnel de rentat, dutxes, snacks, recanvi de pneumàtics, etc.

Actualment Calsina Carré Services es troba en continu desenvolupament, experimentant un flux de més de 2.000 vehicles diaris. Per a poder donar servei a la creixent entrada de vehicles, hem iniciat la segona fase del projecte ampliant el parking en 26.000 m2 addicionals i donant capacitat a 200 places de parking més. Amb aquesta expansió el hub logístic ja suma un total de 121.000m2 de superfície amb espai per a 550 places de parking. 

El nou parking, que ha entrat en funcionament aquest mes de setembre, disposa de càmeres de videovigilància 24h, il·luminació nocturna i tots els serveis que el conductor pot necessitar al seu voltant. Properament està previst augmentar el nombre de serveis per tal que sigui un espai el màxim adaptat, còmode i complet per a cobrir totes les necessitats del transportista al llarg del seu viatge. Seguim!