La nostra experiència al SIL Barcelona 2023

Aquest any, hem tingut el plaer de presentar al Saló Internacional de la Logística de Barcelona, Calsina Carré Services. Aquesta fira és un dels esdeveniments més destacats en el sector logístic del sud d’Europa i una gran oportunitat per obtenir presència i visibilitat. A més, gràcies a la concentració d’actors del sector, és una escena perfecta per donar a conèixer un nou projecte: el nostre hub logístic de Pont de Molins.

En aquesta edició hem participat amb un espai propi per a Calsina Carré Services, dins l’estand global del Grup Calsina Carré. Ha estat una plataforma òptima per donar visibilitat a les nostres instal·lacions i a tots els serveis que oferim al transportista al llarg de les seves rutes.

Participar en aquest esdeveniment ha estat molt beneficiós per estrènyer llaços amb col·laboradors i clients, així com dur a terme primeres preses de contacte amb nous potencials clients.

A més, cal destacar que més enllà de la nostra participació com a expositors, el SIL ofereix un programa complet de conferències, panells i presentacions d’experts del sector. Això aporta un valor afegit a l’empresa, mantenint-nos actualitzats sobre les últimes tendències, innovacions i avenços en la indústria logística.  Tenir accés a aquest coneixement és fonamental per adaptar-se i continuar sent competitiu en un entorn empresarial en constant evolució.

Un moment especial en el marc de la fira va ser la celebració de l’AfterSIL. Un esdeveniment que vam organitzar al costat dels nostres col·laboradors, OnTurtle, finalitzat el segon dia de fira. Una trobada al vespre, més enllà de la intensitat de la jornada, on ens vam reunir amb els nostres clients en un ambient més distès, i on vam poder fomentar la col·laboració i l’intercanvi de coneixements.

Ens acomiadem del SIL satisfets d’haver pogut reforçar vincles presencials amb els nostres clients, col·laboradors i proveïdors, així com d’haver presentat i donat a conèixer per primera vegada en aquesta fira anual, Calsina Carré Services.